Samhoud about

 “Together we build a brighter future.

We give gastronomy to the world by

inspiring and connecting people.”


In 2012 hebben Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud de krachten gebundeld. Salem werd geïnspireerd door Moshik's innovatieve ideeën over voedsel en zijn vurige wens om gastronomie naar de wereld te brengen.

De start van een gezamenlijk gastronomisch avontuur volgde in augustus 2012: &samhoud places. Wij geloven dat voedsel een manier is om de wereld een betere plek te maken. Om 'de wereld' te bereiken en te inspireren hebben wij twee concepten ontwikkeld: het twee Michelin sterrenrestaurant waar &Moshik gastronomische gerechten creëert en voedsel innoveert. En, &samhoud food: een productenlijn voor de retail.

Vanaf januari 2018 gaat &samhoud places verder onder de naam &moshik. Salem Samhoud ziet de nieuwe naam als een eerbetoon aan het culinaire genie Moshik Roth. &moshik neemt je letterlijk mee in het extravagante, creatieve brein van Moshik. De puurheid van smaken en ingrediënten die hij in zijn hoofd samenbrengt en zijn culinaire reizen, lopen over in de ambiance en het interieur van het restaurant. Zijn signatuur-gerechten zijn een inspiratiebron geweest voor de ongedwongen en karakteristieke charme van het restaurant. Door het creëren van meerdere ruimtes ontstaat een intiemere setting en biedt het restaurant plek aan meer gasten.

Naast de sublieme smaaksensatie, de persoonlijke beleving is het de excellente service, onder leiding van Maître Benjamin Sananes en Sommelier Charlotte Wagner, die de gastronomische ervaring compleet maakt.